top of page

Download hier belangrijke documenten

Advieskracht Service.

Geen zorgen meer over geldzaken!

Advieskracht Service zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je hypotheek en financiële situatie. Ga vrijblijvend met ons in gesprek om de Advieskracht Service te kiezen die het beste bij jou past.

Ga jij voor Goud, Zilver of Brons? 

Advieskracht Service Brons.

9,95 p.m.

Geen omkijken naar je hypotheek en vermogen

Tijdens kantooruren zijn wij beschikbaar voor al jou vragen betreffende jouw financiële producten. Dit geldt ook voor belastingvragen over deze producten.

 

Wij houden jou en jouw producten up-to-date. Blijf op de hoogte over nieuwe wetgeving en de gevolgen hiervan op jouw producten welke je via Advieskracht hebt afgesloten.

 

Wij houden jouw hypotheek, vermogensopbouw en verzekeringen in de gaten. Jaarlijks ontvang je een rapport van de actuele status. Daar waar besparingen mogelijk zijn nemen wij direct contact met jou op. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de hypotheekrente omdat er al is afgelost of een verzekeringen die mogelijk is tegen een lagere premie.

 

Daarbij helpen wij jou ook bij het aflopen van de rentevaste periode.

Brons

Advieskracht Service Zilver.

14,95 p.m.

Geen zorgen meer én besparen

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Met Advieskracht Service Zilver bieden wij naast bovenstaande diensten van Brons eens in de 3 jaar een servicegesprek. 

Daarbij check ik ook of je kunt besparen op kosten voor energie, telefoon, internet en televisie.

Zijn er tussentijds veranderingen ontstaan in jou persoonlijke situatie die van invloed zijn op jouw hypotheek (denk aan werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of een erfenis), dan brengen wij jou situatie in kaart en adviseren wij jou wat je het beste kunt doen. 

Zilver

Advieskracht Service Goud.

24,95 p.m.

Je eigen persoonlijke financieel adviseur

Ga voor Goud!

Advieskracht Service Goud is ons full-service abonnement, waarbij je naast de diensten van Brons en Zilver, 24/7 via mail, telefoon en Whatsapp gebruik kunt maken van onze kennis en expertise. Niet alleen met vragen over de financiële producten die je via Advieskracht hebt afgesloten, maar wij staan jou bij met raad en daad bij al je financiële vragen.

Wij vragen voor jou de voorlopige teruggave aan en je krijgt korting op de Advieskracht Belastingservice. Wij bouwen graag aan een relatie voor de lange termijn. Voor elke maand dat jij gebruik maakt van Advieskracht Service Goud, bouw jij 10.- euro korting op bij toekomstige advieskosten. Bijvoorbeeld bij het oversluiten van je hyptoheek wanneer je gaat verhuizen of het regelen van een financiering voor een verbouwing.  Daarbij hebben we regelmatig contact over de opbouw van je vermogen. Om de dienstverlening van Advieskracht Service Goud op hoog niveau te houden is er een limiet aan het aantal beschikbare Advieskracht Service Goud leden. 

Goud
bottom of page