top of page
Crossfit

Maak kennis met Advieskracht.

Advieskracht
Socialmedia-advieskracht.png

Even voorstellen.

Om je goed te kunnen adviseren wil ik graag kennismaken met je. Ik zal hier met mezelf beginnen...

Mijn naam is Ninoy Gorissen, getrouwd met Linda en vader van twee dochters, Zajenn en Romée. Ik ben eigenaar en financieel adviseur bij Advieskracht. In deze functies ben ik ervoor verantwoordelijk om jou van hoogwaardig financieel advies te voorzien, zodanig dat je in staat bent om zelfverzekerd belangrijke financiële keuzes te maken.

 

In mijn vrije tijd sport ik veel en ga ik er met mijn gezin en onze labradoodle Ruby graag op uit. 

 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Hypotheekadvies in de meest uitgebreide vorm is altijd mijn specialiteit geweest gedurende mijn carrière. Ik heb bij het intermediair en bij grote banken gewerkt.

Sinds 2015 ben ik als zelfstandig interim financieel specialist werkzaam geweest, o.a. voor de grootste hypotheekverstrekker van Nederland.

Zij hebben mij ingehuurd om mijn expertise op het gebied van hypotheken. Ik heb hen geholpen als financieel adviseur bij lokale banken en lange tijd ben ik ook voor de centrale organisatie werkzaam geweest om een aantal complexe interne dossiers op het gebied van hypotheken en vermogen op te lossen.

Daarnaast heb ik bijgedragen aan de opbouw van een nieuw centraal beheer team op het gebied van hypotheken, en levens- en lijfrenteverzekeringen. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn interesse voor de financiële wereld om ons heen en mijn overtuiging dat het voor jouw best passende advies alleen mogelijk is door je onafhankelijk te adviseren, ben ik gestopt met mijn interim werkzaamheden en Advieskracht gestart. 

 

Ik zie het als mijn taak om je te helpen en ervoor te zorgen dat je op financieel vlak zorgeloos kunt wonen en kunt genieten van je huis, gezin en alles wat je dierbaar is.  Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid jou oprecht van het beste advies te voorzien.

Graag hoor ik ook jouw verhaal!

IMG_1793.jpg

Onze visie.

Levenslange financiële partner die jou inzicht geeft, zodat je zelfverzekerd de juiste keuzes kunt maken

Goedkoopste hypotheek

Iedereen moet zorgeloos kunnen wonen en genieten van z'n huis. Wij zorgen er voor dat jij je zeker voelt bij het maken van belangrijke financiële keuzes. Dit doen wij niet als verkopers maar als adviseur en het beste als een levenslange financiële partner die je altijd met raad en daad bijstaat op het gebied van jouw persoonlijke financiën. Daarbij richten wij ons op het voorkomen en wegnemen van financiële zorgen en het opbouwen van vermogen.

 

Dit begint met een goed financieel plan, dat je tot in de puntjes begrijpt, en een daarbij passende hypotheek. Je verteld ons jou wensen, doelen en dromen en wij overtreffen je verwachtingen met een advies dat daar perfect op aansluit. Dit geeft jou het inzicht om zelfverzekerd de juiste keuzes te kunnen maken. Samen creëren we zo een duurzame relatie waarin je altijd op ons kunt rekenen. Deze oprechte relatie is de basis voor ons advies.

Opleidingen.

Studeren is een van mijn hobby's

Hypotheekadvies Limburg

In Eindhoven heb ik de mijn Bachelor of Economics afgerond met studie richting Financial Services Management. Daarnaast ben ik in het bezit van de benodigde WFT diploma's en heb ik in de afgelopen 15+ jaar nog heel wat bovenwettelijke opleidingen gevolgd op het gebied van adviseren, persoonlijke ontwikkeling, beleggen, hypotheken en financiële planning.

 

Jaarlijks bijscholen middels permanente educatie en het volgen van aanverwanten opleidingen zorgen ervoor dat ik je altijd van een actueel advies kan voorzien.

 

Voor mijn Bachelor heb ik onderzoek gedaan naar het verschil tussen de adviespraktijk van de Rabobank en een excellente adviespraktijk, zoals de toezichthouder deze zich voorstelt.

 

Wat verstaan we onder een excellente adviespraktijk? Hoe ziet de AFM dit? Wat is de adviespraktijk van de Rabobank? Waar zitten de verschillen? En kan de Rabobank voldoen aan een excellente adviespraktijk? Deze vragen en meer heb ik weten te beantwoorden met mijn onderzoek. Ik weet dus als geen ander waar een excellente adviespraktijk aan moet voldoen. Eén van de voorwaarden is het geven van onafhankelijkheid advies. Maar er zijn er meer en deze laat je graag ervaren.

 

bottom of page