top of page

Transparante en eerlijke tarieven.

Wat kost advies van Advieskracht

Goed advies is veel waard, dat weten wij en dat weten onze klanten

Wij vinden het belangrijk dat je op voorhand weet wat je voor onze diensten betaalt. Wij zijn hier graag duidelijk en transparant over. De kosten van het advies zijn afhankelijk van je wensen en persoonlijke situatie. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek ontvang je uitleg over de dienstverlening die je van ons kunt verwachten en berekenen wij de exacte kosten voor je.

 

De kosten voor dit kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening. Het kennismakingsgesprek kan bij jou thuis, bij ons op kantoor of op locatie plaatsvinden. Overdag of in de avond.  Geen duur, groot kantoorgebouw of dure maatpakken en werken met de nieuwste systemen, stelt ons in staat zo efficiënt mogelijk te werken en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op ons gesprek. Op deze manier houden we de kosten laag. Zo bieden wij jou toegang tot vrijwel alle geldverstrekkers en persoonlijk, onafhankelijk advies tegen een eerlijke prijs.

 

Advies- en afsluitkosten.

De belastingdienst betaalt mee

Onze dienstverlening bestaat uit financieel advies en het zoeken naar een passend product. Als onafhankelijk adviseur zoeken wij voor jou bij vrijwel alle banken, hypotheekverstrekkers en verzekeraars naar de voor jou best passende financiële producten. Vervolgens vragen wij deze voor je aan en helpen wij je bij het afsluiten hiervan. Wij nemen zoveel mogelijk werk voor je uit handen. Het totaal dat je betaalt aan advies- en afsluitkosten is éénmalig aftrekbaar van de inkomsten belasting. Je krijgt hier dus nog een deel van terug en zo betaalt ook de belastingdienst mee.

 

Risico afdekken.

Bemiddeling overlijdensrisicoverzekering of woonlasten beschermer

Bij het afsluiten van een hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering soms verplicht. Deze verzekering keert uit als degene die verzekerd is tijdens de looptijd van de hypotheek overlijdt. Bij het kopen van een huis wordt vaak uitgegaan van twee inkomens. Daardoor kan het in het geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid moeilijker worden voor de achtergebleven partner om de volledige hypotheeklasten te blijven betalen. Met een overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering kun je deze extra financiële zorgen beperken. De hoogte van de premie hangt af van het bedrag dat je wilt verzekeren, je leeftijd en je gezondheid op het moment van afsluiten. Wij zoeken voor jou de best passende en voordeligste verzekering. Hiervoor vergelijken wij bijna alle aanbieders. Onderstaande kosten zijn niet verschuldigd als je een overlijdensrisicoverzekering op woonlastenverzekering afsluit in combinatie met een hypotheek.

Vermogensopbouw.

Hoe we verstandig om moeten gaan met geld, dat wordt ons op school niet geleerd

Het gebeurd velen en het kan jou ook overkomen, dat je een leven lang de verkeerde keuzes maakt als het gaat om geld. Vervelend en vooral heel kostbaar. Want heel veel keuzes die je in je leven zult maken, hebben met geld te maken.

Het uiteindelijke gevolg is dat je een leven lang werkt voor je geld in plaats van andersom. Wellicht heb je de wens om eerder te stoppen met werken, nooit meer te hoeven werken voor je geld, financieel onafhankelijk te zijn, maar ondertussen maak je steeds keuzes die je juist verder van deze dromen wegleiden. Elke dag opnieuw. Zo zijn er ook tal van financiële producten die hier niet aan bijdragen. Het resultaat is dat je zelf nauwelijks een vermogen van enige substantie opbouwt. Wij helpen jou om betere financiële keuzes te maken en zorgen dat je geldwijzer wordt, wat bijdraagt aan meer geluk. Uiteindelijk is geld ook maar een middel. Om je dromen waar te maken bijvoorbeeld. Je zult zien dat hier eigenlijk geen financiële producten voor nodig zijn. 

 

bottom of page