top of page
close-up-woman-s-hand-giving-house-key-m

Vastgoedbeheer.

Vastgoedbeheer van Advieskracht.

Persoonlijke ontzorging in begrijpelijke taal.

Heeft u ooit overwogen bij het kopen van een nieuwe huis, uw huidige woning aan te houden voor verhuur? Of vastgoed aan te kopen ter beleging voor het opbouwen van uw vermogen? Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Advieskracht heeft niet alleen de kennis en kunde voor het financieren van uw woning of vastgoedbelegging, maar ook voor het beheeren van uw vastgoed. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder.

Starter.

'Ik ga mijn eerste woning kopen'

Je eerste huis kopen is een leuke gebeurtenis, maar ook heel spannend. Waar moet je overal aan denken en wat komt er allemaal bij kijken. Wat zijn je financiële mogelijkheden. Hoe houdt je hypotheek rekening met wat er in de toekomst allemaal kan gebeuren. Advieskracht geeft je een compleet inzicht in jou financiële situatie omtrent je hypotheek, zodat jij zelfverzekerd de juiste keuzes kunt maken.

Beste hypotheekadviseur
Starter

Doorstromer.

'Wij gaan een andere woning kopen'

Sinds 2013 is er veel veranderd in de wetgeving omtrent wonen, hypotheken en fiscale zaken. Advieskracht helpt jou met het doorstromen naar je nieuwe woning en in je zoektocht naar de best passende hypotheek om de aankoop van je nieuwe woning waar te maken. Heb je nog een hypotheek die is ingegaan voor 2013, dan valt deze nog onder de oude regels. Dit kan veel voordeel opleveren. Wij geven je dan ook graag inzicht in de mogelijkheden die je hebt op basis van deze oude regels en hoe een nieuwe hypotheek hier het beste op aansluit.

Goedkoopste hypotheek
Doorstromer

Oversluiter.

'Ik wil ook gebruik maken van de huidige lage rente'

Het is alom bekend dat de rentestand op dit moment historisch laag is. Je zult vast wel iemand in je omgeving kennen die hier gebruik van heeft kunnen maken en zijn hypotheek heeft kunnen oversluiten. Wil jij ook lagere hypotheeklasten of loopt je rentevaste periode binnenkort af, dan is het zeker de moeite waard om andere hypotheekaanbieders te vergelijken. Wij geven je graag inzicht in de mogelijkheden die er voor jou zijn.

Hypotheekadvies Limburg
Oversluiter

Verduurzamen woning.

'Wij willen een lagere energierekening én meer comfort'

Onze woningen zijn verantwoordelijk voor 25 procent van de CO2 uitstoot. Het verduurzamen van woningen is dan ook van groot belang. Nederland wil in 2050 alle huishoudens van het aardgas af. De subsidiemogelijkheden worden steeds minder. Het verduurzamen van je woning kost geld, maar levert ook geld en comfort op. Het is bij steeds meer geldverstrekkers mogelijk om energiebesparende voorzieningen onder bepaalde voorwaarde via de hypotheek te financieren. Maar er zijn ook andere initiatieven, zoals de energiebespaarlening of juist een lagere rente op je hypotheek als je je woning gaat verduurzamen. Wij zien het als het als onze persoonlijke verantwoordelijkheid om het verduurzamen van je woning mee te nemen in ons advies. Zo willen wij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.

Hypotheek afsluiten
Verduurzamen

Senioren.

Ook voor senioren zijn er tal van mogelijkheden

Veel ouderen ondervinden op dit moment drempels bij de financiering van hun nieuwe woning. Door aangescherpte regelgeving en een lager inkomen bij pensionering kun je bij verhuizing niet eens meer hetzelfde bedrag lenen als voor je lopende hypotheek. Hierdoor zit je vast in een duurdere woning, die steeds minder goed past bij je gewijzigde omstandigheden. Dit is opmerkelijk als je je realiseert dat in veel gevallen de nieuwe hypotheeklasten lager uitvallen dan de hypotheeklasten van je bestaande woning. Toch is het mogelijk om voor senioren vanuit hun huidige koopwoning eenvoudig door te stromen naar een andere, meer levensbestendige koopwoning. Maar het kan ook zijn dat je juist wil blijven wonen in je bestaande woning maar hiervoor noodzakelijke verbouwingen wil uitvoeren om je woning levensloopbestendig te maken. Of je wil juist je overwaarde verzilveren. Advieskracht weet welke oplossingen er voor senioren zijn en voorziet jou graag van passend advies. 

Snel een hypotheek regelen
Senioren
bottom of page