top of page

Maak kennis met Advieskracht.

Advieskracht Service abonnementen

Geen zorgen meer over financiële zaken!

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijke wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat je hypotheek, de verzekeringen, vermogen en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard sta ik als jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Algemeen
 

Naast pro-actief beheer houden wij ook jouw persoonlijk digitale dossier bij. In dit dossier worden alle relevante stukken opgeslagen die bij een aanvraag of wijziging van een verzekering, hypotheek of ander financieel product zijn gebruikt. Dit komt o.a. bij een schadeclaim of aanpassing van een hypotheek zeer regelmatig van pas als bewijslast richting de bank of verzekeraar. Maar is ook handig als je zelf een document mist. Uiteraard helpen wij je met schadeclaims, aanvragen en wijzigingen, communicatie met verzekeraars en vragen over jouw verzekeringen, hypotheek en financiële producten.

Voor complexe producten zoals een hypotheek, levensverzekering, arbeidsongeschiktheids- of woonlastenverzekering ontvangen wij geen enkele beloning van de bank of verzekeraar. De wettelijke nazorgplicht en het administratieve beheer van de complexe producten zit bij de bemiddelingskosten, het signaleren van risico's en het voorstellen van verbeteringen is opgenomen in het abonnement. Voor het afsluiten of wijzigen van een complex financieel product, brengen wij een aparte vergoeding in rekening.

 

       Overzicht servicewerkzaamheden, aanvullende nazorg en overige                       dienstverlening 

De abonnementen zijn geen verplichting en je zit nergens aan vast.

Geen behoefte meer aan onze dienstverlening? Je kunt onze abonnementen dagelijks opzeggen. Wij helpen je dan ook met het onderbrengen van jouw financiële producten rechtstreeks bij een aanbieder of andere adviseur. Mocht je alleen nog gebruik willen maken van de wettelijke nazorg, dan kan dat ook!

>

Particuliere serviceabonnementen

Hieronder de serviceabonnementen van Advieskracht

Advieskracht Brons-abonnement

€ 7,50

per maand

Nadat je hypotheek of verzekering is afgesloten stopt het voor ons niet. Wij gaan dan actief aan de slag met de nazorg/het beheer van jouw product.

Het Advieskracht Brons-abonnement is jouw lidmaatschap bij Advieskracht. Hiermee krijg je toegang tot al onze diensten en een persoonlijk adviseur.

Met dit abonnement beheren wij één losstaand complex product, zoals een hypotheek, levensverzekering, een bankspaarproduct of een uitvaartpolis.

We bieden jou ook een rapport aan waarin je duidelijk financieel inzicht krijgt in jouw netto inkomen bij pensioen en overlijden.

Tijdens kantooruren zijn wij beschikbaar voor al jou vragen betreffende jouw hypotheek, overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastenverzekering(en). Dit geldt ook voor fiscale vragen over deze producten.

Brons

Advieskracht Zilver-abonnement

€ 12,50
 

per maand

Voor je hypotheek én vermogen

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Met Advieskracht Service Zilver beheren wij al jouw financiële zaken pro-actief.

 

Naast je schadeverzekeringen beheren wij dus óók al jouw complexe financiële producten. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van de hypotheek, levensverzekeringen of pensioenproducten. En ook hierbij krijg je natuurlijk inzicht in je netto inkomen bij pensioen en overlijden middels een duidelijk rapport. 

Wij houden jouw hypotheek of hypotheek gerelateerde verzekering(en) continu in de gaten. Elke nacht gaat onze slimme rekensoftware aan het werk. Deze rekent uit of jij kunt besparen op je hypotheek of hypotheek gerelateerde verzekeringen. Jaarlijks ontvang je een rapport van de actuele status. Daar waar besparingen mogelijk zijn nemen wij uiteraard direct contact met jou op. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de hypotheekrente omdat er al (eventueel extra) is afgelost of een verzekering die mogelijk is tegen een lagere premie.

Natuurlijk helpen wij jou ook bij het aflopen van de rentevaste periode of wijzigingen van je verzekering(en).

Zilver

Advieskracht Goud-abonnement

€ 25,00 
 

per maand

Je eigen private banker!

Ga voor Goud!

Advieskracht Goud-abonnement is ons full-service abonnement, waarbij wij er voor je zijn als een eigen private banker, wanneer het gaat om jouw financiële keuzes.

Daarbij hoef je geen groot eigen vermogen te hebben, zoals bij veel banken.

We zijn er voor je tijdens kantoor uren, maar in nood ook daarbuiten!

Via mail, telefoon en Whatsapp kun je gebruik maken van onze kennis en expertise. Niet alleen met vragen over de financiële producten die je via Advieskracht hebt afgesloten, maar wij staan jou met raad en daad bij met al je financiële vraagstukken.

Elke drie jaar krijg je een persoonlijk adviesgesprek. Je ontvangt dan een actueel overzicht van je financiële situatie. 

Dit adviesgesprek geeft je inzicht in de belangrijke scenario's voor jou (en jouw gezin) en geeft ruimte voor alle financiële vragen zoals:
 

  • Heb ik straks wel voldoende pensioen opgebouwd?

  • Tot welke leeftijd moet ik doorwerken?

  • Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?

  • Is het Nabestaandenpensioen voor mijn gezien goed geregeld?

  • Kan ik financiële tegenvallers opvangen?

Na dit adviesgesprek weet je precies waar je nu staat en welke beslissingen of acties je voor de toekomst moet maken om je doelen te bereiken.

Om de dienstverlening van Advieskracht Goud-abonnement op hoog niveau te houden is er een limiet aan het aantal beschikbare Advieskracht Goud-abonnement leden. 

Goud

Additionele abonnementen

Hieronder alle additionele abonnementen van Advieskracht

Advieskracht Beleggings-abonnement

€ 5,00
 

per maand

[extra]

Beleggingsproducten zijn gericht op de langere termijn. Het is daarom van belang dat je regelmatig vinger aan de pols houdt over de ontwikkeling van de waarde, te bekijken of het doelkapitaal behaald gaat worden én of de veranderende omstandigheden jouw doelstellingen beïnvloeden.

Een beleggingsrekening brengt extra, specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervoor plannen wij jaarlijks een contactmoment. Met deze aanvulling bouwen op jouw Brons of Zilver-abonnement houden we jouw belegging samen up-to-date.

Advieskracht Belasting-abonnement

€ 10,00
 

per maand

[extra]

Als extra service bieden wij de mogelijkheid om je IB-aangifte te verzorgen. Met deze uitbreiding op alle particulieren abonnementen verzorgen wij de voorlopige teruggave en de aangifte inkomstenbelasting voor jou en jouw fiscale partner. Wel zo gemakkelijk, aangezien een groot deel van de financiële gegevens vaak la bij ons bekend zijn. En uiteraard ben je dan verzekerd dat jouw aangifte professioneel en correct wordt gedaan.

NB. In bepaalde situaties kan de IB-aangifte complexer en daardoor tijdrovender zijn. Bijvoorbeeld als je ondernemer bent, in het buitenland inkomsten hebt, je onlangs gescheiden bent of wanneer je partner is overlijden in het jaar van de aangifte. In dat geval maken wij vooral een inschatting van de extra werkzaamheden en zullen wij eventuele kosten met je afstemmen. Daarnaast zijn werkzaamheden voor toeslagen ook niet standaard onderneem van dit abonnement.

Jaarlijkse update

Bij alle abonnementen sturen wij jaarlijks een persoonlijke check waardoor wij kunnen inspelen op je behoeftes en wensen en op veranderingen in jouw financiële situatie.

bottom of page